mormaş
Malatya
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

"Reklamlar Bitti..!"

"Reklamlar Bitti..!"
13 Ekim 2024 tarihinde yapılan Yeni Malatyaspor kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulu, kavgayla, gürültü ile bitti.

Geçen hafta pazar günü yapılan, Yeni Malatyaspor kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda yaşananlar,  bizim bu işkeri ne kadar doğru yaptığımızın göstergesi olmuştur. 

Saat 10.00'da başlayan olağanüstü genel kurul, saat 17.00'da bitti. Yeni Malatyaspor kulübünün tarihinde ilk defa bir kongre, 7-8 saat sürmüş oldu. 

Kongrede yaşanan kavga ve gürültüler, Malatya'yı ülke sporunda gündeme getirdi. Zaten başka türlüsünü biz, kabul etmeyiz..! Yaptığımız her iş, bizi gündeme getirmeli..!

Malatya futbolunun kongreleri, zaten hep böyle geçmiştir. Alışmıştık zaten. Ama uzun zamandır da kongrelerimiz sessiz, sedasız bitiyordu. Bu yaşananlar, bizi bayağı seneler götürür..!

Evet, olağanüstü seçimli genel kurulda eski başkanlardan Ahmet Yaman'ın ibra edilmeyip, mahkemeye giden mali kongresi, gündem maddesi olarak, delegeler tarafından ibra edildi.

Bir başka ibra da aday olmayan Adil Gevrek'e geldi. Adil Gevrek yönetimi de 23 Temmuz 2024 olağanüstü genel kurul ile geldiği dönemi ibra edildi. 

Bilançoların okunması ile birlikte, salonda mırıldanmalar başladı. Sanki, hiç bir aday, Yeni Malatyaspor kulübünün borcunun 700 milyonunun üzerinde olduğunu bilmiyordu..!!!

Yeni Malatyaspor kulübünün toplam borcu 744 Milyon olarak açıklandı. Eski para birimi ile 744 Trilyon..1 Katrilyona ramak kalmış..!

Seçimin sonunda gülen başkan adayı, Şahin Altunok oldu. Şahin Altunok, Yeni Malatyaspor kulübünün, 5.başkanı oldu. Hayırlı olsun.

Evet, olağanüstü seçimli genel kurulun reklamları bu sonuç ile birlikte bitmiş oldu.

Şimdi, film başlıyor...

Yeni Malatyaspor kulübünün toplam borcu 744 milyon. Transfer yasağının kaldırılması borcu da 654 milyon olarak açıklandı. Yani bugünki döviz kuru ile 654 milyon lira.. Yarın döviz ne olur, bilinmez.

Yeni Malatyaspor olağanüstü seçimli genel kurul öncesi, hemen hemen her aday, göreve geldiklerinde 'transfer yasağını' kaldırma vaadinde bulundu. En azından ben öyle hatırlıyorum.

Malatya futbol kamuoyu, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Şahin Altunok ve yönetim kurulunun, ivedilikle transfer yasağını kaldırmasını bekliyor. Yani, başkan ve yönetim kurulu, 654 milyonu tekamül eden döviz kurunu, TFF üzerinden FIFA'ya yatırması, gerekiyor. 

Yeni Malatyaspor kulübünün futbol takımı, şuan ligin sıfır puan ile dibinde. Hatta -3 puan da borçlu. 

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Şahin Altunok ve yönetim kurulu üyeleri, hiç vakit kaybetmeden, transfer yasağını kaldırmak zorunda. Aksi, takdirde Yeni Malatyaspor futbol takımı, ligin ilk yarısı bitmeden, bir alt kümeye düşmesi resmiyet kazanacak. Ve bu utanç, Malatyalıların alnına kara bir leke olarak sürülecek..!

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Şahin Altunok ve yönetim kurulu üyeleri, transfer yasağını açar ise, işte o vakit, şampiyon olunmuşcasına, şehri, sevince boğacaktır. İşte o vakit, enkaz altında kalan şehir, ayağa kalkabilecektir. 

İşte o vakit, şehir tek yumruk olacaktır. İşte o vakit, Yeni Malatyaspor kulübünün yeni hikayesinin yazılmasına başlanacaktır.

Aksi halde, Yeni Malatyaspor kulübü diye bir kulüp daha olmayacaktır. Bu kadar borcu olan bir cenazeyi de kimse sahiplenip, defin işlemlerini yaptırmayacaktır. 

Şahsım olarak, Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durum nedeniyle yaşamasının zor olduğunu düşünenlerdenim. 

Yine de çıkmayan candan, ümit kesilmez misali, bekleme de kalalım. 

Netice itibariyle, reklamlar bitti. Film yeni başlıyor..

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-