Hikmet Karaman'dan İlginç Yorum!

Gençlerbirliği ile kendi sahasında 0-0 berabere kalan BtcTürk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Hikmet Karaman maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Zor bir maç oynadıklarını dile getiren teknik direktör Hikmet Karaman, “Vuruşları yapsak oyun başka yerlere gidebilirdi. Oyunun geneline bakıldığı zaman beraberlik ortada olan bir sonuç. Net pozisyona giren takım, Yeni Malatyaspor’du. Maçın hakemi oyun içerisinde bizim lehimize ve aleyhimize kararlar verdi. Bizim aleyhimizde gol atıp da veya penaltı oldu da rakip niye kırmızı kart yemedi diye bir pozisyon göremedim. Bunu cesaretli bir şekilde söylemek lazım. Geçen hafta haksız bir kart gösterildi oyuncuma. Bugün küçük hatalar olmasına rağmen hakem iyi maç yönetti. Ndayishimi’ye ye kırmızı kartta verebilirdi. Kendi inisiyatifini kullandı” dedi.
Çarşamba günü oynayacakları Sivasspor maçına odaklandıklarını söyleyen Karaman, “Yeni Malatyaspor’un mücadelesi sonuna kadar devam eder. Biz inançlıyız. Buradan taraftarımıza, seyircimize ve tüm camiamıza sesleniyorum. Küme düşmeyeceğiz ve ölümüne mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.