mormaş
Malatya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Gevrek, Reis ile Görüşmesinin Detaylarını Açıkladı


Gevrek, Reis ile Görüşmesinin Detaylarını Açıkladı
Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, geçtiğimiz cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını Spor44.com'a açıkladı.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, kulübün içinde bulunduğu durumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a anlattı. 

Gevrek, " sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, sağolsunlar yoğun gündemine rağmen bizleri kabul etti ve uzun bir görüşme gerçekleştirdik" dedi.

Gevrek, spor44.com'a şunları söyledi.

"Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kulübümüzün içinde bulunduğu durumu izah ettim. Depremin ardından kulübümüzün yaşadığı problemlerin altından kalkamadık. FIFA'ya borcumuzun olduğunu bu nedenle transfer yasağının hasıl oluştuğunu, ayrıca stadyum ve tesislerimizin onarımında geç kaındığını belirttim. Malatya'da zaman zaman sarsıntıların devam ettiğini bu nedenle futbolcu kardeşlerimizin şehre gelmek istemediklerini söyledim. Sayın cumhurbaşkanımız danışmanı sayın Mehmet Kasapoğlu' na talimat verdi. Yeni Malatyaspor kulübünün stadyumu, tesislerinin ivedilikle yapılmasını söyledi" dedi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, yeni sezon için de lige giremeyeceklerini sayın cumhurbaşkanına söylediğini belirtti.

Gevrek, " TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi, bizim meramımızı anladı. Ve lige katılmayacağımızı söyledi. Fakat, TFF seçimini kaybetmesi, bizimle ilgili kararı da ortadan kaldırmış oldu. Yeni seçilen TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun da kararı, Yeni Malatyaspor kulübünün lige girmesi yönünde oldu. Bizler, müracaatımızı yaptık. Lakin TFF fikstür çekimini, küme düşme sayısını ve gelecek sezon ligin katılım sayısının yüksek olacağını söyleyerek, Yeni Malatyaspor kulübünün lige girmesini istedi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bu konuyu da izah ettim. Sayın Cumhurbaşkanımız gerekli ilginin verileceğini ifade etti " dedi. 

Gevrek, " Yeni Malatyaspor kulübünün Pendik maçına çıkamayacağını herkes biliyordu. Sayın Cumhurbaşkanımıza da bilgi verdik. Sonuç itibariyle sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Malatyaspor kulübünün her daim maddi yönden destekleyeceğini söyledi " dedi.

Gevrek, TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile aralarında bir sıkıntının olmadığını da belirtti.

Yeni Malatyaspor kulübü, bu hafta içinde TFF ile tekrar görüşecek. Şayet bu görüşmeden de sonuç çıkmazsa, Yeni Malatyaspor kulübü ligin 2.haftasındaki maça da çıkmayacak ve statü gereği Yeni Malatyaspor kulübü bir alt kümeye düşecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=1815837225&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=1815837225&f=o

No doubt—because he did not understand you—he thought you had run away withsomeone. What of Gosse, whom those soldiers had allowed to escape? Hiding—or perhapsgone. “I’ve been through all that,” she went on, after a pause. “I do not know whether to wish yousuccess or not. ’Melusine jumped up, full of new hope, all the earlier clouds vanishing fromher horizon.

Video ID: IC0gIC0gMTk1Ljg1LjIwNy4yMzggLSAyMC0wOS0yMDI0IDE3OjAxOjE5IC0gMTA0NzgzOTU0Mg==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 17-09-2024 15:37:53

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9 - Ref10 - Ref11