mormaş
Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

'Bu Takım Düşmez.Düşürürler!'


'Bu Takım Düşmez.Düşürürler!'
Yeni Malatyaspor, ligde her ne kadar küme düşme hattından çıkamamış olsa da sağlıklı bir yönetim kurulu ile neler yapabileceğini, Keçiören gücü karşısında tekrar gösterdi.

Yeni Malatyaspor kulübü, 1.lige düştüğü zaman, sözleşmesini fesih eden futbolcuları da kadrosunda tutmayı başarabilseydi, bugün zirveyi kovalayan takım olacaktı.

Bu mevcut kadrodan, Karim Hafez, Kenan Özer, Benjamin Tetteh, Campi ve Dicco gibi oyuncular paralarını alamadıkları için ayrıldılar. Transferin gözdesi Mustafa Eskihellaç'ı da mevcut yönetim kurulu, Gaziantep FK'ne, komik bir rakama sattı.
Evet, Yeni Malatyaspor takımı, bu ligin genç ve kaliteli takımlarından birisi. Ligin en iyi futbol oynayan takımların başında geliyor. Tecrübesiz oluşları, en büyük handikabı. Ama, ufak dokunuşlarla bu sorunu da ortadan kaldırmak mümkün. 
Ama gelin görün ki, takımı ve kulübü yöneten kişiler, düşmesi mümkün olmayan takımı bir alt kümeye düşürecekler!
Hafta başında gün yüzüne çıkan futbolcu alacakları, takımın dağılmasına olanak sağladı. Çünkü, 15'e yakın futbolcu, alacaklarını alamadıkları için TFF'ye protesto çekti. Yönetim kurulu, bu sayının 4-5 olduğunu iddia etse de gerçek sayı bunun 3 kat fazlası. Korkunç olan da ilk yarının son maçı olan Denizlispor maçından sonra bu oyuncuların 'serbest' kalacağı!
Evet, mevcut yönetim kurulu, Süper ligden 1.lige düşen Yeni Malatyaspor'un, içinde bulunduğu ekonomik krizi ve sportif başarıyı yakalamak için göreve geldiler. 5 aylık görev süresince, yaptıkları sadece, takımı aç susuz da olsa, sahaya çıkarttıkları gerçeği..
Belki diyecekler, 'biz ne yapalım. Elimizden gelen budur. Kimse yardım etmiyor.' Aslında bunu da söylüyorlar. 
Peki, size kim yardım edeceğini söyledi. Bu yardım, 400 milyon muydu?  Yazık yazık..
Tekrar tekrar söylüyorum. Bu işler, sizin yapacağınız işler değil! Bırakıp gidin diyoruz ama, gitmeye de niyetiniz yok! Hatta hatta, kulağımıza gelen bilgilerde de kulüp başkanı Ahmet Yaman'ın, 'futbolcular, giderse gitsin, ben de U19 takımını sahaya sürerim' dediği..
Ey değerli Malatya futbol kamuoyu, Yeni Malatyaspor Futbol takımı küme düşmez. DÜŞÜRÜRLER...!!!
Tabiki, Yeni Malatyaspor'un kurtuluşu, mümkün müdür, değildir. Bu şehir, ne vakit 'samimiyeti' yakalarsa, işte o vakit bu şehrin futbolu, saygınlığını tekrar kazanır. 
Benden söylemesi...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-