mormaş
Malatya
12 Mart, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Arapgirspor'dan İl Müdürlüğüne Sert Tepki

Arapgirspor'dan İl Müdürlüğüne Sert Tepki
Arapgirspor, sahasında oynayacağı Siverek Belediyespor maçını saha zemininin hazır olmaması nedeniyle ertelenmesini sağlayan Malatya gençlik ve Spor il müdürlüğüne sert tepki gösterdi.

Bal ligi 3.grupta mücadele eden Arapgirspor kulübü, resmi sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşım yaptı.

"Arapgirspor olarak artık kimseden bir beklentimiz kalmadı…"

"Bugüne kadar destek istedik, ama hep “yok” denildi. Iaşe istedik, yok. Yol yardımı istedik, yok. Konaklama istedik, yok. En temel ihtiyaçlarımız bile karşılanmadı. Ülke genelindeki maddi krizin farkındayız, bunu hiçbir zaman dile getirmedik, kendi yağımızla kavrulmaya çalıştık. Ancak, Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ait olan stadyumun temizlenmesi gibi basit bir talep bile bize çok görüldü.

Biz her zaman pozitif düşündük, her gittiğimiz yerde ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik. Bize konuk olan takımları en iyi şekilde ağırladık. Ancak bugün gelinen noktada, kulübümüzün tamamen görmezden gelinmesi ve hiçbir destek görmemesi bizi derinden üzmektedir.

Bugün, sporcu ve teknik heyet olarak sahada hazır olmamıza rağmen, stadın hazır hale getirilmemesi nedeniyle maçımız tatil edilmiştir. Bu durum sadece Arapgirspor için değil, Malatya futbolu adına da üzücü ve düşündürücüdür.

Arapgirspor, her şeye rağmen mücadelesine devam edecektir! Ancak bu ilgisizlik ve sahipsizlik, spora ve gençlere verilen değeri bir kez daha gözler önüne sermektedir."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!