© Spor 44

Yeni Malatyaspor'a Sürpriz Aday Çıkar mı?

Yeni Malatyaspor kulübünün 6-13 Ekim tarihine aldığı olağanüstü seçimli genel kurul kararı sonrası, 1 adayın haricinde aday olduğunu açıklayan olmadı.

Yeni Malatyaspor kulübü, geçtiğimiz günlerde çinde bulunduğu krizleri çözmek için 6-13 Ekim tarihine olağanüstü seçimli genel kurul kararı almıştı.

Mevcut başkan Adil Gevrek'in, aday olmayacağı olağanüstü seçimli genel kurula, sadece Ahmet özköse'nin aday olacağı açıklaması var. 

Olağanüstü seçimli genel kurula sayılı günler kala, ikinci bir kişinin adaylığını açıklamış olması, kamuoyunda endişe yaratıyor.

Bu arada Yeni Malatyaspor kulübünün 8 milyon Euro borcu olduğu iddia edilmiş, ve borcun ödenemeyecek bir borç olmadığı düşünülürken , aday olacakların da iştahını kabartmasına neden olduğu öğrenildi. 

Bu bağlamda Yeni Malatyaspor kulübünün olağanüstü seçimli genel kuruluna 'sürpriz bir ismin' aday olacağı, kulislere düştü.

Bu sürpriz ismin, gelecek hafta başında Malatya'ya gelerek, başta Büyükşehir Belediye başkanı Sami Er ve Vali Seddar Yavuz ile görüşeceği iddia edildi.

Görüşmede 8 milyon Euro borcun yarısını kendisinin vereceğini, geri kalan yarısının da Malatya şehrinin vermesi gerektiğini öne süren bu sürpriz isim, anlaşmanın olur görmesi halinde hemen transfer yasağını kaldıracağını belirttiği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor kulübünün transfer yasağını kaldırması için 8 milyon Euro (300 milyon) paraya ihtiyacı olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER