© Spor 44

Hacıosmanoğlu Başkan Olamaz!

Hacıosmanoğlu'nun TFF'nin 9 (1) maddesinin (d) bendine göre aday olamayacağı gibi başkan olmasının da hukuksuz olduğu iddia edildi.

İbrahim Hacıosmanoğlu 5 oyla Mehmet Büyükekşi'yi geçerek, TFF'nin yeni başkanı oldu... Hacıosmanoğlu'nun TFF'nin 9 (1) maddesinin (d) bendine göre aday olamayacağı gibi başkan olmasının da hukuksuz olduğu iddia edildi.

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon'da 2015'te oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçının orta hakemi Çağatay Şahan ve 3 yardımcısının soyunma odasında 4.5 saat rehin tutulmasının azmettiricisi olduğu iddiasıyla 8 ay 10 gün ceza almıştı

d) Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar ile casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı, haksız mal edinme, şike ve teşvik primi suçlarından hükümlü bulunmamak.

 

Kaynak: Fotospor 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER