© Spor 44

"Demedi Deme İbrahim!"

Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durum nedeniyle, lige katılmamak için yapılan müracaatını kabul etmeyen TFF başkanına buradan son kez seslenmek istiyorum.

Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu;

TFF başkanlığına nasıl geldin, kim getirdi  bilmiyorum. Lakin, bir futbol adamı olarak senin Türk futbolunun başında olman, beni son derece rahatsız ediyor. Neden mi? 

Trabzonspor'un başına 2013 yılında 15.başkan olarak geçtin. Geçtin de ne geçtin. Trabzon'da oynanan Gaziantep maçından sonra, hakem Çağatay Şahan'ı ve arkadaşlarını 4,5 saat odalarında kilitli tuttun. Ve meydan okudun. Kim, gelip sizi buradan çıkaracaksa gelsin çıkarsın dedin. Sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesi ile hakemleri salıverdin. 8 ay 10 gün hapis cezası aldın. Ama ceza yatmadın. Ertelendi. Bu olay Türk futbolunun kara lekesi olarak, tarihe yazıldı. İki yıl başkanlığını yaptığın Trabzonspor'da bir çok olaylara imza attın. Kimse senden hesap soramadı. İn misin cin misin bilemem. Ama bildiğim tek şey, senin Türk futbolunun başında olman, futbolumuzu daha da geriye götüreceğidir. 

Demedi deme İbrahim. Senin her alanda güçlü olman, Malatyalıları enterese etmez..! Hasbelkader gelip oturduğun o TFF koltuğunun hakkını vermek zorundasın. 

Yeni Malatyaspor kulübünün depremden ve ekonomik krizden nasıl bir darbe yediğini biz biliriz. Yeni Malatyaspor kulübü, TFF'ye haklı olarak lige girmemek için TFF'ye müracaatını yaptı. Ama ne hikmetse siz ve 2 tane de Malatyalının olduğu yönetim kurulumuz, Nuh dediniz peygamber demediniz. 

Demedi Deme İbrahim, Malatyalılar, bu zoorlu süreci de atlatır ve unutur. Ama, yediği kazığı, ihaneti unutmaz..!

Demedi Deme İbrahim, senin gücüne kimse güç yettiremez olabilir. Ama, senin gücün tribünlere yetmez..! 

Demedi Deme İbrahim, Yeni Malatyaspor kulübü, senin aldığın bu haksız ve adaletsiz kararından sonra Yeni Malatyaspor kulübü bir alt kümeye düşecek. Ve bu kulübü sen düşürmüş olacaksın..! 

Demedi Deme İbrahim, Tarih boyunca, her Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında kulakların çınlayacak. 12 tane kardeş, 80 tane yeğen bile seni bu protestolardan kurtaramaz .! Belki de senin bu anlamsız ve kindar davranışın yüzünden, Malatya -Trabzon kardeşliği bitecek..!

Demedi Deme İbrahim, senden büyük Allah var. Yeni Malatyaspor kulübünün yok oluşuna en başta sen imza attın. Bu vebal sana yeter..! 

Demedi Deme İbrahim, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığın, bu tür davranışlar nedeniyle sezonu bitiremez..! 

Demedi Deme İbrahim,TFF'nin başkanlık odasına bavulundaki özel eşyaları çıkarıp dizme..! Çünkü, onları toplayacak vaktin olmayacak..! 

Demedi Deme İbrahim, almış olduğunuz bu haksız kararı, düzeltmenize saatler kaldı. Ya futbolun doğrularını yaparsınız, yada sizlerde futbolun kara lekesindeki raflarda yerlerinizi alırsınız..! 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER