© Spor 44

"Böyle Geldi Böyle Gidecek!"

2010 yılında borçsuz geldiği dünyada onuncu yaşında milyon Euro'lara borçlanmış Yeni Malatyaspor kulübünün, yaşaması mümkün mü?

Mekanın sahibi olan Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor kulübü 'Devlet Desteği' olmazsa, bu kulüp yaşayamaz diyerek aday olmuyorsa, kulüp 2.başkanı Sami Mendi'de yaptığı Devlet görüşmelerinden sonra, aday değilim diyorsa, bu film burada bitmiş demektir.

Hal böyle iken beyin ölümü gerçekleşmiş, fişe takılı Yeni Malatyaspor kulübünün yaşaması için mücadele eden adaylar da yok değil yani..

Bu aday olan kişilere de helal olsun, bravo demek lazım diye düşünüyorum. Böyle bir kulübe, aday olmak, 'Malatyalılığın Hassı' olmak demektir..

Ben bu Has insanların, seçildikleri taktirde, tesislere giderek, teknik heyetin, futbolcuların ve personellerin birikmiş borçlarının ödemelerini yaparlar diye düşünüyorum. Niye ödemesinler ki?

Şunu mu diyeceklerini sanıyorsunuz. " Yeni Malatyaspor kulübünün bu kadar borcu olduğunu bilmiyorduk. Biz neden aday olduk gibi..' Hayır hayır. Bunu demezler. Bu önyargı neden olur ki? Bende buna şaşıyorum..!

Şunu da belirtmek isterim ki; adayların seçim beyannamesinde 'transfer yasağını' kaldırmakta var..

Düşüne biliyor musunuz? Yeni Malatyaspor kulübünün transfer yasağının kaldırılması demek, şampiyonluktan daha evladır demektir.

40 yılını Malatya futboluna vermiş birisi olarak, ben bu adaylardan çok ümitliyim çoook..!!!

Yukarıda bahsettim. Malatya futbol tarihinde en uzun başkanlık yapan Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor kulübünün içinde bulunduğu durumu, görerek aday olmuyorsa, bu kulübün fişininin çekileceğini gösterir.

13 Ekim Pazar günü yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda da seçilecek kişi, bu fişi çekmek için geliyordur diye düşünüyorum.

Sonuç itibariyle, Yeni Malatyaspor kulübünün tek kurtuluşu, devlet destekli Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamıdır.

Bu seçeneğin harici, beyhude çabalardır. Çünkü, Yeni Malatyaspor kulübü, böyle geldi, böyle gidecektir. Vesselam..

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER